Alles over Bradnailers

Dit gereduceerde vibratie- en geluidsniveau (65dB) vormt dit geoorloofd de compressor direct te plaatsen op de locatie waar u dan ook juiste werk raakt, buiten uw gehoor te belasten.

Op welke manier die MAX tacker werkt kunt u nalezen in een handleiding tussen dit kopje documenten, in deze handleidingen vindt u verder allerhande praktische tips voor het toepassing met die tacker.

Die punten moet u elkeen in ogenschouw nemen voor dit aanschaffen betreffende een compressor? 4. De voornaamste vraag is voor welk toepassing wilt u een compressor benutten?

Een MAX NF565/16 is de opvolger over de NF352 voorzien over een instelbare luchtuitlaat, diepte-instelling, riemhaak en ons schakelaar voor enkelschot ofwel repeterend schieten.

Tackerwinkel heeft nu hardware in een aanbieding voor zeer lage prijzen! Minibradnailers bestaan geschikt voor aftimmerwerk.

Een MAX NF255-ST/18 is voorzien aangaande een duurzame slagpen en bumper, nagelindicator op dit pakhuis, diepte-instelling, riemhaak en ons schakelaar vanwege enkelschot of repeterend schieten. De machine verwerkt 18GA minibrads betreffende ons lengte betreffende 15 t/m 55mm.

Ons Coilnailer is ons apparaat die nagels op ons rol verwerkt. Ons collectie coilnailers kan zijn zeer breedvoerig en kunnen ingezet worden wegens diverse toepassingen.

Hieronder kunt u dan ook ons keuze maken tussen drie Bradnailer families. Het verschil zit overwegend in de diameter van een te schieten brad. Deze loopt op van 5.2mm bij de Minibrad nailers, tot 2.6mm voor een 16GA Bradnailers tot 2.8mm voor de DA Bradnailers

Dit zijn de Duo-Fast Coilnailers. Spoelnagels hebben één groot voordeel. Dit bezit te maken betreffende het afwerkingsniveau. Daar die spijkers op ons kunststof band zitten, en niet op draad zijn gelast, is er haast geen inslag te zien / beschadiging aan het hout te bemerken.

Tackerwinkel heeft nu professioneel hardware in een aanbieding voor aantrekklijke prijzen, kijk vlug verder! Een opwindende bradnailer wegens koploze spijkers aangaande 1,6 mm dik betreffende een hoogste kwaliteit!

Daarnaast kan deze schuine afwerktacker aangewend worden voor de sterkste soorten hout, de schuine afwerktacker kan zijn namelijk erg krachtig. De FN bradnailer werkt tevens ook niet meer op olie, het is een olievrij ontwerp. Tevens kan zijn de schuine afwerktacker ook nog weleens vele malen minder vlug moe vervolgens bepaalde verschillende tackers, deze FN bradnailer houdt het namelijk buitengewoon lang vol. Hiermee kan u dan ook lang te werk gaan zonder alsmaar te dien en afhaken daar deze dien geraken opgeladen. Een FN brads welke in een schuine afwerktacker moeten zijn tevens buitengewoon duurzaam, hierdoor kan u dan ook eenvoudigweg spullen assembleren en netjes afwerken. Eenvoudig sites diverse tackers kopen via een webwinkel

Een accu kan ook wanneer deze warm kan zijn, veilig worden opgeladen. Het betekent zeker minimale wachttijd en maximale productiviteit.

Net mits een Minibradnailers hebben de 16 Ga Bradnailers een recht opslagruimte. Een brads welke verwerkt geraken bestaan desalniettemin precies wat dikker zodat die apparatuur beter bestemd is voor de grovere afwerktoepassingen.

Het gereduceerde vibratie- en geluidsniveau (65dB) maakt het mogelijk de here compressor regelrecht te publiceren op een plaats daar waar u dan ook juiste werk raakt, zonder uw gehoor te belasten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *